Categories
News

Site Update

Ook in het tussenseizoen zitten we niet stil! Na een deugdelijke vakantie maakten we alvast even tijd om de site verder te optimaliseren voor het volgende seizoen, 2018 beloofd namelijk een seizoen vol uitdagingen te worden!

De belangrijkste verbetering is ongetwijfeld een bijgewerkte zoekfunctie! Daar waar zoeken in het verleden beperkt was tot één specifieke gallerij kan je voortaan alle albums doorzoeken op naam van een gymnast of club! Je kan de zoekfunctie vinden op de startpagina of onderaan elke pagina! Bovendien kan je voortaan vanuit de zoekresultaten onmiddellijk je favoriete beelden toevoegen aan het winkeldmandje.

Naast enkele kleine visuele aanpassingen hebben we ook een belangrijke update op technisch vlak. Onze volledige site is voortaan beveiligd met een certificaat, hierdoor verlopen nu niet enkel de online betalingstransaties via een beveiligde encryptie maar ook het aanmelden op deze site!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *