Categories
News

Nieuw: Acrofoto kalenders voor 2018!

We kijken volop uit naar het nieuwe seizoen dat, net als het nieuwe jaar, met rasse schreden dichterbij komt! Afgelopen weken namen we de tijd om deze site wat te verfrissen en om een nieuw artikel toe te voegen aan ons assortiment: kalenders. Met 2018 nabij is dit het ideale moment om voor jezelf of als geschenk een Acrofoto kalender aan te kopen op onze site! Naast het vertrouwde maatwerk waarbij we een maand- of jaarkalender ontwerpen naar wens hebben we ook een maandkalender met beste acro gymnasten van 2017. De kalender bevat 13 pagina’s met 15 foto’s van alle kampioenen uit de A 12-18, A 13-19 en A Seniores en de deelnemers van het EAGC of EK in beeld! Bestel hem hier vanaf 18,90 euro (exclusief verzendkosten).

[serious-slider id=”50″]