Categories
News

Prettige Vakantie!

Acrofoto wenst alle bezoekers een prettige vakantie!

Voor wie bestellingen wenst te plaatsen: graag rekening houden met onze verlofperiode van 30/06 tot en met 31/07!
Tijdens deze periode verwerken wij geen bestellingen van afdrukken, bewerkingen of fotoboeken. We beantwoorden graag al je vragen vanaf 01/08.

Wil je graag downloads bestellen? Dan hebben we goed nieuws! Digitale downloads zijn 7/7 dagen en 24/24u beschikbaar! Bij keuze voor online betaling krijg je binnen de 5 minuten een mail (*) met de downloadlinks naar de bestelde afbeeldingen. Om dit extra te promoten bieden we tijdens onze verlofperiode 20% korting op alle downloads, bij aankoop vanaf 50 euro. Gebruik bij het bestellen daarvoor de code VAKANTIE20XL

(*) Mail niet ontvangen? Kijk zeker de anti-spam instellingen of de spam map na van je mail programma! Zelfs indien je de mail niet hebt ontvangen kan je via je account op onze site, bij het bestel overzicht, na een geslaagde betaling, de links vinden naar de foto’s!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *