Categories
News

Nieuw: Acro Photo Packs

Alle PV (Provinciale Voorrondes) Acro zijn achter de rug, voor sommige gymnasten is dat jammer genoeg ook al het einde van dit seizoen. Andere gymnasten tellen ongetwijfeld af naar het FIAC, het Vlaamse Kampioenschap en voor de A en B gymnasten ook nog het Belgisch Kampioenschap. Ook wij blikken vooruit en gaan voor het eerst in drie seizoenen kiezen voor een nieuwe aanpak!

Gezien het verwerken van alle wedstrijdbeelden een heel intensieve opdracht is en we dit seizoen ook actief zijn op een aantal andere activiteiten wordt het steeds moeilijker om alles tijdig online te krijgen. Daarom zullen we op het Vlaams Kampioenschap in Mariakerke (en mogelijk op andere wedstrijden) een nieuwe formule gebruiken waarbij we slechts een beperkt aantal foto’s beschikbaar plaatsen in het album. Wie graag foto’s wil bestellen kan dan kiezen uit twee opties: een Acro Photo Pack Basic of een Acro Photo Pack All-In. We hebben beide formules naast elkaar gezet, lees er hier alles over!

Een Photo Pack kan je bestellen na de wedstrijd, je krijgt dan alle beelden na één tot twee weken beschikbaar in een persoonlijk album, maar je kan die ook vooraf bestellen! Dat heeft twee voordelen, bij het All-In Pack krijg je 10% korting en doordat ik vooraf weet dat je foto’s aankoopt kan ik met extra “focus” jullie routine op beeld vastleggen.

Nu al reserveren voor het VK A/B in Mariakerke? Open het album dat we reeds hebben aangemaakt en bestel via de afbeelding een pack naar keuze!

UPDATE 19/04: Als extra bonus krijg je na de wedstrijd per bestelde photo pack (basic of all-in) ook drie afdrukken van een door ons gekozen foto! Een mooi en tastbaar aandenken dat je onmiddellijk kan meenemen naar huis.

Heb je vragen, stuur me gerust een berichtje via de sociale media of via het contact formulier!