Categories
News

Reportage Gymgala 2018

Herbeleef het Gymgala 2018, 20 years of gold met de mooiste beelden van gouden Nina Derwael, topgymnasten Axelle Klinckaert, Dennis Goossens en Jonathan Vrolix. Aan spektakel was er alvast geen gebrek met de groepsoefening van topsport Acrogym en individuele oefeningen van de nieuw samengestelde heren vier Noam Patel, Robin Casse, Jonas Anthoon en Hanees Garré of van beide dames trio’s Bo Hollebosch, Lise De Meyst en Yana Vastavel en Charlotte van Royen, Talia De Troyer en Britt Vanderdonckt die dit jaar hun debuut maken bij de senioren. Daarnaast natuurlijk ook indrukwekkende tumbling (altijd een uitdaging als fotograaf), trampoline, internationale toppers zoals Artur Dalaloyan en Angelina Melnikova uit Rusland en ritmiek uit Bulgarije… maar bovenal ook een hoog showgehalte met een aantal schitterende special acts!