Categories
Acrobatics

Acro wedstrijdseizoen 2021-2022

Zou het? Net als vele gymnasten en hun ouders wachten we in volle spanning af. Bijna twee jaar geleden is het ondertussen dat het seizoen 2019-2020 werd onderbroken voor Corona. Vier golven verder zijn we hoopvol dat we nu, welliswaar met een aantal beperkingen, kunnen hervatten.

Net zoals jullie hard zijn blijven trainen hebben we zelf waar mogelijk getracht om zo actief mogelijk te blijven, met enkele gymshoots, het WK en EK en eind vorig jaar ATAC staat onze lens zeker nog op scherp.

We maken nog geen lange termijn plannen maar kunnen al onze aanwezigheid bevesitgen op zowel PV1 in Eeklo (I en C reeks) als PV1 in Bazel (A en B reeks).

NIEUW is dat we vanaf nu vragen om VOORAF te reserveren! Het laat ons toe om (letterlijk) te focussen op de routines van gymnasten die effectief foto’s willen bestellen. Zonder reservatie kunnen we geen garanties geven op een (volledige) reeks foto’s. Het moet ons toelaten om de verwerkingstijd achteraf te beperken, foto’s sneller aan te leveren en de prijzen democratisch te houden.

Reserveren kan via onderstaande links:

PV1 Eeklo – I en C reeks (5 en 6/02)

PV2 Eeklo – A en B reeks (19 en 20/02).