Categories
News

Welkom 2020

Zoals je terecht zal opmerken staan op deze site maar weinig ‘nieuws’ updates. Bij aanvang van een nieuw jaar en ook een nieuw wedstrijdseizoen acro maken we een uitzondering en nemen we even de tijd om terug te blikken en vooruit te kijken.

Als het aantal albums en afbeeldingen een referentie is voor hoe goed 2019 was dan moeten we concluderen dat het een bijzonder mooi jaar was, en dat kunnen we gelukkig alleen maar bevestigen. We groeien verder in onze passie en verleggen ook ons werkterrein naar andere disciplines met dank aan de gymnastiek federatie. Ook in 2020 willen we minstens even actief op pad om mooie momenten vast te leggen maar we moeten ook realistisch zijn en beseffen dat we tegen onze (tijds)limieten aanlopen. Een weekend plaatjes maken is één ding het verwerken van al die beelden vraagt tijd, heel veel tijd!

De aanpak voor 2020 zal daarom een beetje worden bijgestuurd en we gaan verder inzetten op het concept van photo packs. Het wordt steeds moeilijker om alle gemaakte beelden te verwerken en op korte termijn online beschikbaar te maken voor directe download. Komend seizoen zal daarom in de meeste gevallen slechts een beperkte selectie op de site komen, meer fotos kunnen dan op aanvraag besteld worden met een starter pack. Meer informatie op de bijgewerkte pagina Photo Packs

Tot slot voeren we een beperkt aantal prijsaanpassingen door, de basisprijs voor een download gaat omhoog naar 7,5 euro, dat is een flinke aanpassing maar we compenseren dit met een mooie volume korting: vanaf 3 downloads betaal je namelijk slechts 5 euro per foto waardoor volume aankopen dalen in prijs!. Ook afdrukken op 10x15cm verhogen naar 2,90 euro, daar bieden we een volume korting van 0,40 euro vanaf 10 exemplaren en betaal je minder dan voorheen. De reden voor deze aanpassing zijn de transactiekosten voor online bestellingen die zwaarder doorwegen op heel kleine bestellingen.

Voor de acro liefhebber sluiten we af met een leuke extra. Om verder te groeien als fotograaf volgde ik afgelopen maanden de module vrije reportage / actie en greep ik het EK in Holon aan als onderwerp voor de eindopdracht. Het resultaat is een magazine met enkele van de mooiste EK beelden maar ook een introductie tot acrobatische gymnastiek. Een ideaal boekje om anderen kennis te laten maken met deze prachtige sport!

Je kan het boekje gratis downloaden als PDF of bestel een geprinte versie via Blurb voor 19,95 euro (exclusief verzendkosten) via onderstaande link.

PS. Mijn fototalenten gaan verder dan mijn schrijftalenten, merk je nog een typ- of schrijffout in één van de teksten laat het me dan weten 😉