EAGC / EK Acrobatics Pesaro 2021

Van 23 september tot en met 26 september en van 29 tot en met 3 oktober 2021 gaan respectievelijk de European Age Group Competition in Acrobatic Gymnastics en het European Championship door in Pesaro, Italië.

Onder voorbehoud van het verkrijgen van een media accreditatie plannen wij met veel pezier een uitstapje naar de Adriatische kust om de wedstrijd vast te leggen met prachtige en unieke beelden.

Wil je graag een uitgebreide set van foto’s als herinnering aan deze unieke ervaring, dan heb ik voor jullie een exclusief voorstel!

Reserveer vooraf als duo of groep een complete all-in pack!

Inbegrepen in de prijs:

 • Extra bonus: een selectie foto’s van de testwedstrijd georganiseerd door Gymfed op 18/9 *
 • Een ruime selectie van wedstrijd foto’s van al jullie uitgevoerde routines (ongeacht het aantal, inclusief eventuele finales). Elke foto wordt individueel en met zorg nabewerkt (uitsnede maken, witbalans aanpassing, belichtingscorrecties, ruisreductie , opscherping, …)
 • Prodiumfoto’s (indien van toepassing) want we duimen voor mooie resultaten 😉
 • Een selectie foto’s van de podium training *
 • Een selectie algemene sfeerfoto’s van de zaal en de omgeving
 • Eén of meerdere “quick edits” die we tijdens de wedstrijd delen op de acrofoto sociale media en die je kan delen op je verhaal!
 • Een kans op een gratis gymshoot met je team **

Dit alles voor een vaste prijs van 150 euro per team. Stem dit dus zeker af met je teamgenoten en/of hun ouders en bestel samen het all-in-pack.

Nog niet vertrouwd met het werk van acrofoto? Doe inspiratie op in het album van het EAGC / EK in Holon van 2019 of bekijk een voorbeeld van een persoonlijk all-in album dat je ontvangt wanneer je een all-in-pack reserveert.

Interesse? Reserveer dan met onderstaande formulier! De foto’s worden geleverd als donwloads in hoge resolutie één tot twee weken na de wedstrijd. Een uitnodiging tot betaling volgt pas na de wedstrijd maar voor het verwerken en afleveren van de foto’s.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


  * onder voorbehoud van bevestiging gymfed voor testwedstrijd en van media toegang tot de prodium training, de organisatie kan, mede door Covid 19 restricities toepassen waar we zelf geen vat op hebben.

  ** Uit alle reservaties maak ik één willekeurig team gelukkig met een gymshoot.

  Podiumtraining Team Bo, Eline en Kim op het WK in Genève